نام ایران باز هم در مجامع بین المللی ورزشی درخشید

نام ایران دوباره در مجامع بین المللی ورزشی درخشید
به گزارش روابط عمومی انجمن ورزش‌های موج‌سواری، حدود یک‌سال از تأسیس انجمن ورزش‌های موج‌سواری می‌گذرد و همین اردیبهشت‌ماه سال 95 بود که انجمن ایران توانست به عنوان صدمین عضو فدراسیون جهانی موج سواری باعث درخشیدن مجدد نام کشور عزیزمان در میادین ورزشی شود؛ و این خبر خوش همراه با خبر المپیکی شدن این رشته در المپیک 2020 توکیو همراه شد. حال که این انجمن با تلاش فراوان توانسته اقدامات خوبی از جمله برگزاری اولین دوره مربی‌گری فلت واتر استند آپ پدل بورد با حضورمدرس فدراسیون جهانی در ایران انجام دهد، اینبار نیز این انجمن درصدد است تا با حضور نام ایرانیان در بخش مربیان خارجی فدراسیون جهانی سربلندی دیگری برای کشور عزیزمان رقم بزند. در نتیجه، اخذ اولین مدرک مربی گری بین المللی Flat Water Stand up Paddleboard و درج آن در سایت فدراسیون جهانی را رقم زد.
علی‌رضا رستمی‌عزت، رئیس انجمن ورزش‌های موج‌سواری جمهوری اسلامی ایران توانست با آموزش و توسعه رشته فلت واتر استند آپ پدل بورد طی یکسال گذشته و پس از گذراندن دوره‌های تخصصی، اولین مربی بین المللی ایران باشد. وی از اینکه به زودی شاهد اخذ این مدرک و درج نام مربیان دیگر ایرانی ابراز امیدواری کرد. درهمین راستا، فدراسیون جهانی نیز به رئیس انجمن ورزش های موج سواری به عنوان اولین مربی ایرانی که توانسته این مدرک را اخذ کند، تبریک گفت.
رشته فلت واتر استند آپ پدل بورد یکی از رشته‌های زیر مجموعه فدراسیون جهانی موج سواری می باشد. از سال 2010 میلادی آموزش و برگزاری مسابقات بین‌المللی این رشته هم در آبهای آرام و هم در امواج آغاز شده و در شهریورماه امسال نیز مسابقات بین المللی این رشته در کشور دانمارک برگزار می‌شود.