اطلاعیه

دورۀ تفریحی و آموزشی موج‌سواری، دورۀ مقدماتی مربیگری موج‌سواری، دوره مربیگری درجه سه موج سواری و دورۀ امداد و نجات دریایی مختص موج‌سواری با مدرک فدراسیون جهانی ISA برای بانوان و آقایان با حضور مدرسین فدراسیون جهانی برگزار می‌شود.
انجمن ورزش‌های موج‌سواری ج.اا با هماهنگی فدراسیون جهانی موج‌سواری 31 مرداد ماه در شهرستان چابهار و با حضور کمک مربی تیم ملی بانوان کاستاریکا و مدرس برتر فدراسیون جهانی از کاستاریکا دوره‌هایی را برگزار می‌کند. این دوره ها شامل دورۀ تفریحی و آموزشی موج‌سواری، دورۀ مقدماتی مربیگری موج‌سواری، دوره مربیگری درجه سه موج سواری و دورۀ امداد و نجات دریایی مختص موج‌سواری با مدرک فدراسیون جهانی ISA برای بانوان و آقایان خواهد بود.
متقاضیان محترم شرکت در این رویدادها توجه داشته باشند که به دلیل محدودیت در ظرفیت، اولویت با افرادیست که زودتر ثبت‌نام کنند.
همچنین می‌توانید جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ذیل تماس حاصل فرمایید:
مسئول کمیتۀ موج‌سواری، آقای تورج اسماعیلی: 09۳۳۶۷۲۸۳۷۵

شایان ذکر است که افراد مستعد در این دروه‌ها به اردوی تیم ملی موج‌سواری جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مسابقات جهانی موج‌سواری 2018 دعوت می‌شوند.