جشنواره 5 دقیقه زندگی با استند آپ پدل بورد در جزیره قشم برگزار شد

جشنواره 5 دقیقه زندگی با استند آپ پدل بورد با حضور مدير كل ورزش و جوانان استان هرمزگان، مدير كل منطقه ازاد قشم، مدير كل ورزش منطقه ازاد جزيره قشم ، رييس اداره ورزش و جوانان شهرستان قشم و رييس كميته استان هرمزگان در روز 15 آذر در جزیره قشم برگزار شد.
مدير كل ورزش منطقه ازاد جزيره قشم ، رييس اداره ورزش و جوانان شهرستان قشم و رييس كميته استان هرمزگان در روز 15 آذر در جزیره قشم برگزار شد.رئیس انجمن ورزش های موج سواری در حاشیه این نشست گفت با همکاری خوبی که با اداره کل ورزش و جوانان منطقه آزاد داریم به زودی بعد از فراهم شدن شرایط برگزاری مسابقات بین المللی خلیج فارس این رویداد مهم را برای اولین بار در کشور برگزارخواهیم کرد.
آقای دکتر قدیری مدیر کل محترم ورزش منطقه آزاد قشم نیز گفتند با توجه به ظرفیت های بالای این رشته در جزیره قشم میتوانیم برنامه های خوبی را در توسعه همگانی و قهرمانی استند آپ پدل بورد قشم داشته باشیم . و با توجه به استقبال و ثبت نام ۱۰۰ نفری علاقه مندان در این جشنواره مطمنن جزیره زیبای قشم یکی از پایگاه های ملی و بین المللی این رشته خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن ورزش های موج سواری، جشنواره 5 دقیقه زندگی با استقبال گستردۀ مردم و با حضور مدیرکل ورزش و جوانان منطقه آزاد جزیرۀ قشم، مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان، رئیس انجمن ورزش‌های موج‌سواری و رئیس کمیتۀ ورزش‌های برگزار شد. طی برگزاری این رویداد که همزمان با ولادت حضرت محمد (ص) و در روز 15 آذر بود، بیش از 100 نفر از علاقه‌مندان به ورزش استند آپ پدل‌بورد توانستند که برای اولین بار به این ورزش‌ بپردازند و آن را تجربه کنند.