نسشت هيات رييسه انجمن ورزش هاي موج سواري ج.ا.ا با حضور مدير كل محترم استان هرمزگان و اعضای هیات رئیسه انجمن برگزار شد.

نسشت هيئت رئيسه انجمن ورزش هاي موج سواري ج.ا.ا با حضور مدير كل استان هرمزگان، رئيس انجمن و نواب رئيس، دبير انجمن و مسئول كميته ورزش‌هاي موج سواري استان هرمزگان در سالن كنفرانس فرمانداري شهرستان قشم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن ورزش‌های موج‌سواری، نسشت هيئت رئيسه انجمن ورزش هاي موج سواري ج.ا.ا با حضور مدير كل استان هرمزگان، رئيس انجمن و نواب رئيس، دبير انجمن و مسئول كميته ورزش‌هاي موج سواري استان هرمزگان در سالن كنفرانس فرمانداري شهرستان قشم و در تاریخ ........... برگزار شد. در اين جلسه، علی‌رضا رستمی‌عزت، رئیس انجمن ورزش‌های موج‌سواری، گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات انجام شده توسط انجمن را ارائه کرد؛ و همچنين نسبت به پاره‌اي از مشكلات تصميم گيري شد. در ادامۀ جلسه، برنامۀ سال آتي انجمن هدف‌گذاری و مشخص شد که این اقدام مصادف با با اعلام تقويم فدراسيون جهاني نیز بود. طبق تقويمِ مسابقات فدراسيون جهاني، مسابقات موج سواري در كشور ژاپن و مسابقات جهاني استند اپ پدل بورد در برزيل برگزار خواهد شد.
در این جلسه همچنین دانشور، مدير كل استان هرمزگان كه عضو هيئت رئيسه انجمن ورزش‌هاي موج سواري ج.ا.ا نیز هست اظهار داشت: با برنامه‌ريزي‌هاي دقيقي كه این انجمن تا به امروز داشته است، می‌توان مطمئن بود که در سال اينده در رشته استند اپ پدل بورد پر چم كشورمان را بالا خواهيم برد".
در پایان جلسه، رستمی‌عزت از زحمات و حمایت‌های آقایان دانشور، عضو هيئت رئيسه انجمن؛ ميرحسيني، معاون گردشگري استان سيستان و بلوچستان ؛ نايب رييس انجمن؛ دكتر رحيمي زاده عضو هيات رييسه و دكتر امير دانشور رييس كميته استان از تشكر و قدرداني كرد. وی همچنين از اعضاي كميته استان هرمزگان و كميته جزيره قشم كه در برگزاري هر چه بهتر جشنواره ٥دقيقه زندگي با پدل بورد قشم دست داشتند، سپاسگذاری کرد.