اهدای کاپ قهرمانی سالار قیصری به انجمن ورزش های موج سواری جمهوری اسلامی ایران

سالار قیصری موج سوار مقیم کالیفرنیا کاپ قهرمانی خود در مسابقات غرب آمریکا را به انجمن ورزش های موج سواری جمهوری اسلامی ایران اهداء نمود.
به گزارش روابط عمومی انجمن ورزش های موج سواری صبح دیروز در جلسه ای در دفتر انجمن ورزش های موج سواری سالار قیصری موج سوار مقیم کالیفرنیای آمریکا که به تازگی توانسته در مسابقات غرب آمریکا مقام ۵ را کسب نماید کاپ خود را به انجمن ایران اهداء نماید و همچنین آمادگی خود را برای حضور در برنامه های آتی انجمن ورزش های موجسواری ایران اعلام کند.
در همین نشست رئیس انجمن ورزش های موج سواری جمهوری اسلامی ایران گفت که با اعلام تقویم مسابقات جهانی از طرف فدراسیون جهانی مسابقات موج سواری در سال آینده در کشور ژاپن برگزار خواهد شد که برای ما به دلیل المپیک ۲۰۲۰ توکیو مسابقه ای حساس خواهد بود و در همین راستا برنامه ریزی دقیقی جهت حضور در این رقابت های مهم در صورت جذب اسپانسر خواهیم داشت تا بتوانیم برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران در رشته موج سواری در رقابت های بین المللی حضور یابیم.