"اولین کارگاه گردشگری ورزش موج سواری پارویی" برگزار شد

"اولین کارگاه گردشگری ورزش موج سواری پارویی" در روزهای 14 و 15 آبان‌ماه 95، در استان سیستان و بلوچستان به صورت رایگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن موج سواری ایران، این کارگاه در دو روز 14 آبان ماه در شهرستان کنارک و 15 آبان ماه در شهرستان زهک، با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان و همچنین ادارۀ ورزش و جوانان شهرستان کنارک؛ با حضور علی رضا رستمی، رییس انجمن موج سواری ایران و با حمایت "پابلیک گی یِر" (اولین تولید کنندۀ تخته های موج سواری استاندارد درایران) برگزار شد. رستمی در پایان طی اعلامیه ای از تمامی مسئولین، دست اندر کاران و شرکت کنندگان در این کارگاه قدردانی کرد. متن این بیانیه در زیر آمده است:
انجمن موج سواری جمهوری اسلامی ایران از نماینده محترم مجلس جناب آقای دکتر دهمرده، همچنين جناب آقاى دكتر مير حسينى نايب رييس انجمن و قائم مقام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان و ديگر مسئولين در شهرستان هاى زاهدان، زهک و کنارک و همچنين جناب آقاى اميرى رياست محترم و ديگر مسئولين ادارۀ کل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان در شهرستان های زهک و کنارک و اعضای محترم تیم اجرایی و تمامی شرکت کنندگان كه ما را در امر تشكيل و برگزارى "اولین کارگاه گردشگری ورزش موج سواری پارویی" در ايران يارى كردند صميمانه سپاسگذار است.
علی رضا رستمی
رییس انجمن موج سواری ایران