نشست مشترک مسئولان فدراسیون و روسای انجمن های ورزش ی با معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در نشست مشترک با مسئولان فدراسیون انجمن‌های ورزشی و روسای انجمن‌های تحت پوشش، با نگاهی پدرانه و حمایتگرانه نسبت به انجمن‌های تحت پوششِ فدراسیون، ضمن ابراز آگاهی از مشکلات موجود در انجمن‌ها تأکید کرد که تلاش می‌شود در سال آینده بخشی از مشکلات بودجه این فدراسیون پرجمعیت مرتفع شود.
به گزارش روابط عمومی انجمن ورزش‌های موج‌سواری و به نقل از روابط عمومی فدراسیون انجمن‌های ورزشی، در این نشست صمیمانه که در سالن جلسات فدراسیون انجمن‌های ورزشی برگزار شد، سید نصرالله سجادی ضمن اشاره به این موضوع که وظیفه ما حمایت از رشته‌های قهرمانیست و تلاش روسای انجمن‌های ورزشی برای کمک به جوانان این مرز و بوم قابل تقدیر است، افزود: "رشته هایی که در بخش استعدادیابی فعال هستند بیش از پیش مورد حمایت قرار می گیرند و ما می توانیم از شیوۀ بودجۀ جداگانه آنها را حمایت کنیم، ضمن اینکه با اختصاص 27 صدم درصد از محل در آمد مالیات‌های ارزش افزوده که قرار است به بدنه وزارت ورزش و جوانان تزریق شود، می توانیم برخی از مشکلات مالی را حل کنیم."

محمد علیپور، رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی نیز با بیان اینکه انسجام و همدلی در فدراسیون انجمن‌های ورزشی حرف نخست را می‌زند، از نگاه ویژه معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان به این فدراسیون پرجمعیت، تشکر کرد؛ و گزارشی از نحوۀ فعالیت 17 انجمن ارائه داد، به بخشی از مشکلات آنها پرداخت و خواستار پیگیری این وزارتخانه برای رفع آن شد.
وی افزود: "متاسفانه لوازم و تجهیزات انجمن ها در داخل وجود ندارد و باید آنها را از خارج از کشور تهیه کرد که طبعا برای این منظور نیاز به حمایت وزارت ورزش و جوانان داری."
رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی همچنین به برنامه ریزی انجمن‌ها برای برگزاری کلاس‌های آموزشی به‌منظور ارتقای سطح دانش و تجارب مربیان و داوران اشاره و تصریح کرد: "خوشبختانه فدراسیون انجمن های ورزشی در پرتو همدلی و انسجام توانسته است هم در بخش آقایان و هم در بخش بانوان حرکت رو به جلو داشته باشد که علاوه بر تلاش بی‌وقفۀ انجمن‌های تحت پوشش، هیأت‌ها و کمیته‌های استانها در این موفقیت نقش کلیدی داشته‌اند ".
وی افزود: "ما در تلاش هستیم 10 رشته ای که توان حضور در المپیک و بازی‌های آسیایی را دارند حمایت کنیم."
در این نشست همچنین سردار علی مویدی رئیس انجمن ورزش های هوایی، حمید آذرپور رئیس انجمن دارت، حسن میرزاقابیک رئیس انجمن راگبی، علیرضا رستمی رئیس انجمن موج سواری، سیروس عالمی رئیس انجمن کریکت، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا، مسعود خسروی سرپرست انجمن فوتوالی، محمدرضا هاشم پور رئیس انجمن اسپوکس، دکتر امیر غریبلو رئیس انجمن فوتبال رومیز، محمد کفاش یعقوبی رئیس انجمن بازیها و ورزش های الکترونیک، رمضانعلی دولو رئیس انجمن فلوربال، بهرام کاردان رئیس انجمن بیس بال و سافت بال، محمد کنی رئیس انجمن دراگون بوت، سردار قدرت الله عظیمیان رئیس انجمن جهت یابی و داود سلیانچی رئیس انجمن جت اسکی توضیحاتی در خصوص عملکرد انجمن های متبوعه خود دادند و راهکارهای مناسب را برای بهبود روند کار ارایه کردند. در این جلسه، دلداه مهربان سرپرست دبیری، اژدر شهابی نایب رئیس، نغمه ضیا بخش نایب رئیس بانوان وموسی رمضانی خزانه دار فدراسیون انجمن های ورزشی و همچنین شهرام منکرسی سرپرست دفتر نظارت و برنامه ریزی، رامین طباطبایی مدیر کل دفتر استعدادیابی، مهدی مبینی معاون دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و باشگاه‌های وزارت ورزش و جوانان نیزحضور داشتند.