دومین نشست هیئت رئیسه و مسئولان کمیته‌های انجمن ورزشهای موج سواری جمهوری اسلامی ایران برگزار شد

دومین نشست هییت رئیسه انجمن و سرپرستان کمیته ها و دیگر اعضای انجمن ورزش‌های موج سواری ج.ا.ایران صبح روز پنج شنبه ۹ دی ماه در محل فدراسیون انجمن‌های ورزشی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی انجمن موج سواری ایران، این جلسه با حضور علیپور رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی؛ دلداده مهربان، دبیر فدراسیون انجمن های ورزشی؛ علی رضا رستمی عزت رییس انجمن، فریادرس نایب رییس بانوان انجمن، بحری دبیر انجمن، دکتر رحیمی زاده و دیکر مسئولین کمیته ها برگزار شد.
در این نشست رستمی عزت ضمن خوش آمد گویی به حاضران و تشکر از حضور آقای علیپور رئیس محترم فدراسیون انجمن های ورزشی و آقای دلداده مهربان دبیر فدراسیون انجمن های ورزشی از حمایت های رئیس و دبیر فدراسیون انجمن های ورزشی قدردانی کرد؛ و دربارۀ برنامه‌های تدوین شده و اقدامات انجمن جهت سازماندهی امور و همچنین فراهم کردن مقدمات انتخاب و شرکت تیم های ملی موج سواری در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و المپیک ۲۰۲۰ ژاپن توضیح داد و گفت: "در این زمینه، اقدامات و هماهنگی های بسیار خوبی با فدراسیون جهانی صورت گرفته که امیدواریم بتواند نه تنها امور انجمن را سامان بخشد بلکه نام جمهوری اسلامی ایران را در سطح فرا ملی نیز مطرح کند."
رئیس انجمن ورزش‌های موج سواری ایران در ادامه با اشاره به تصمیمات گرفته شده جهت برگزاری دوره های مختلف بین‌المللی و به کار گیری یک مربی با تجربه و کارآزموده جهت انتخاب تیم‌های ملی و آماده سازی بازیکنان افزود: “امیدوارم که با توجه به کمبود زمان تا بازی های ۲۰۱۸ جاکارتا این موضوع با حمایت ریاست محترم فدراسیون انجمن ها سریع تر به سرانجام برسد.”
رئیس انجمن موج سواری همچنین از رئیس و دبیر فدراسیون انجمن های ورزشی و تمام حاضران در جلسه به ویژه آن دسته از مسئولان کمیته‌ها که از شهرستان آمده بودند تشکر کرد.
سپس رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی طی سخنانی به پیچیدگی های راه پیش روی کارآفرینان حوزه ورزش اشاره کرد و گفت: "راه‌اندازی و بنیانگذاری رشته های جدید ورزشی کاری بسیار دشوار است. اما کافیست به مسیری که در آن گام برداشته ایم ایمان داشته باشیم تا بتوانیم به هدف خود برسیم. امروز برای ساختن آینده ای درخشان باید از پایه درست عمل کرد، تا در آینده یادگار با ارزشی از خود به جا بگذاریم."وی همچنین با تاکید بر حمایت از انجمن ورزش های موج سواری افزود: "همیشه حامی انجمن خواهیم بود و در یاری رساندن به این انجمن و دیگر انجمن های تحت حمایت فدراسیون فروگذاری نخواهیم کرد".
در ادامه نیز دلداده مهربان ضمن تبریک گفتن بابت المپیکی شدن ورزش موج سواری افزود: "قطعا ورزش های موج سواری در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و المپیک ۲۰۲۰ ژاپن از ورزش های مطرح خواهند بود؛ ما باید جهت شناسایی قابلیتها و نیروهای بالقوه هر چه بیشتر بکوشیم و آنها را برای حضور در مسابقات بین المللی آماده کنیم." وی صحبتهای خود را اینگونه پایان داد: "هدف همۀ ما چیزی جز خدمتگزاری در حوزه ورزش نیست؛ ما در توسعه ی ورزشهای موج سواری به شما کمک خواهیم کرد و همواره حامی شما هستیم."
بحری دبیر انجمن گزارشی طی گزارشی از اقدامات انجام شده در راه تحکیم روابط با فدراسیون جهانی موج سواری (ISA) ، فدراسیون جهانی موج سواری با بادبان (IWA) و همچنین سازماندهی وضعیت کمیته های استانی و دیگر امور انجمن گفت: “ در حال حاضر هر دو فدراسیون جهانی نامه تاییدیه رسمی خود را به کمیته ملی المپیک ج ا ایران ارسال کرده و جناب آقای هاشمی ریاست محترم کمیته ملی المپیک ایران نیز طی نامه ای رسمی به فدراسیون جهانی به رسمیت شناختن انجمن ورزش های موج سواری ج ا ایران ، رییس و دبیر انجمن را نیز از طرف کمیته ملی المپیک ایران اعلام کردند.”
بعد از گزارش دبیر انجمن مسؤلان کمیته‌های استانی و موج سواری، موج سواری پارویی (پدل بورد) و موج سواری بادبانی نیز گزارشی از عملکرد کمیته های خود ارائه دادند.
در این نشست همچنین خانم ها غلامی سرپرست کمیته استانهای ؛ سلوکی، سرپرست کمیته روابط عمومی؛ مظهری دبیر کمیته موج سواری و سراجی دبیر کمیته موج سواری پارویی؛ و آقایان دباغ، سرپرست کمیته استان گیلان؛ مهدی پور سرپرست کمیتۀ استان مازندران؛ سامانی سرپرست کمیته موج سواری با پارو؛ معرب دبیر کمیته موج سواری با بادبان؛ برزگر سرپرست کمیته محیط زیست؛ گل سفیدی سرپرست و روشنایی دبیر کمیته تبلیغات نیز حضور داشتند.