درباره انجمن

در سال 1393 علی رضا رستمی عزت که فعالیت هایی در ایده پردازی ورزشی داشته است توسط یکی از دوستان خود متوجه موج سواری یک خانم ایرلندی به نام (Easky Britton) در استان سیستان و بلوچستان، شهرستان چابهار می شود و تصمیم می گیرد تا با تاسیس انجمن موج سواری جمهوری اسلامی ایران این رشته ورزشی را در ایران توسعه دهد و در سال 1393 ایده تاسیس این انجمن را در سامانه ثبت ایده های ورزشی شورای راهبردی وزارت ورزش و جوانان به ثبت می رساند. ، در سال 1394 با همکاری جمعی از دوستان متخصص ورزشی خود درخواست تاسیس این انجمن را به وزارت ورزش و جوانان تقدیم می کند و بعد از بررسی های و تائید وزارت ورزش و جوانان انجمن موج سواری جمهوری اسلامی ایران در فروردین 1395 رسما آغاز به فعالیت می نماید. و همینطور کمیته موج سواری فدراسیون ورزش کارگری را تشکیل می دهد. او در کارنامه خود، ایده های ورزشی ثبت شده بسیاری دارد که از آنها می توان ایده اولین جشنواره ملی فیلم کوتاه سه دقیقه با ورزش را نام برد .
درخواست عضویت انجمن موج سواری جمهوری اسلامی ایران در انجمن بین المللی موج سواری بادبانی(I.W.A) در تاریخ 10فروردین ماه 1395پذیرفته شده و انجمن موج سواری ایران عضو رسمی انجمن بین المللی بادبانی می شود.
و همچنین درخواست عضویت انجمن موج سواری ایران در انجمن بین المللی موج سواری I.S.A در تاریخ 26 خرداد ماه 1395 پذیرفته شده و انجمن موج سواری جمهوری اسلامی ایران صدمین عضو رسمی انجمن بین المللی موج سواری می شود.
شایسته است تا با تلاش و کوشش ، برنامه ریزی و آینده نگری از ظرفیت های ویژه کشورمان برای توسعه رشته های موج سواری ،موج سواری پاروئی در آبهای آرام و همچنین موج سواری بادبانی استفاده نماییم .ایران عزیزمان میتواند به عنوان یکی از بزرگترین پایگاههای موج سواری درجهان تبدیل شود. پایگاه و پایگاه های بومی محلی که می تواند مردم جهان را با فرهنگ ایران اسلامی آشنا نماید و این رشته ورزشی ضمن کمک به سلامتی جسم و روان به اشتغالزایی و کارآفرینی در ورزش و گردشگری ورزشی کشور کمک شایانی خواهد نمود.
امید به سرافرازی و پیروزی جمهوری اسلامی ایران در تمامی میادین ورزشی
علی رضا رستمی عزت